Politie: een van de drukste dagen ooit door storm

De Zeeuwse politie heeft door de storm naar eigen zeggen een van de drukste dagen ooit gehad. Verspreid over de provincie waren er tientallen kleine ongelukken door de harde wind.

Zo waaide er bij Groede een auto de sloot in naast de Scherpbierseweg. De bestuurder, een 77-jarige man uit Groede, raakte niet gewond.

Omver geblazen

Bij Goes is een vrachtwagen met een lege trailer omver geblazen op de Deltaweg, bovenop het viaduct bij knooppunt De Poel. De 63-jarige bestuurder uit Oosterhout is daarbij gewond geraakt en door ambulancepersoneel nagekeken.

Bij Bruinisse is een kleine vrachtwagen vol meubelen op de Philipsdam gekanteld en aan de zijkant van de weg terecht gekomen. De bestuurder raakte niet gewond.

In de sloot

Bij Kuitaart belandde een vrachtwagen vol PVC-buizen in de sloot naast de Hulsterweg. De 31-jarige chauffeur uit Goes is nagekeken door ambulancemedewerkers maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Op de Zeelandbrug raakten twee bestuurders door de wind in de problemen. Een bestelbusje kantelde en de aanhangwagen achter een auto kwam door de wind op de railing naast de weg terecht. Vanwege die twee ongelukken werd de Zeelandbrug urenlang afgesloten.

Politiemeldingen

Tussen 9.00 uur en 12.00 uur kwamen er bij het hele politiekorps Zeeland-West-Brabant in totaal 1.500 meldingen binnen. Dat was veel meer dan bij de jaarwisseling, wat normaal gesproken de hoogste piek is wat politiemeldingen betreft.

Bron: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/103292/Politie-een-van-de-drukste-dagen-ooit-door-storm

 

Terug naar overzicht

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing: Vervoer: De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002), gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam, in geval van grensoverschrijdend vervoer van zaken over de weg in aanvulling op het CMR-verdrag. Op opslag en physical distribution: De Physical Distribution voorwaarden 2000 gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam (nr. 116/2000). Betalingen: Voor werkzaamheden waarop bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing zijn gelden de Transport en Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 2 juli 2002, aktenummer 69/2002. Met betrekking tot bovenstaande voorwaarden is steeds de laatst gedeponeerde versie van toepassing. De voorwaarden worden op verzoek toegestuurd.