Levering euro 6 voertuigen

Bluekens Truck en Bus, onze huisleverancier mocht afgelopen jaar weer inschrijven voor de levering van nieuwe euro 6 voertuigen.
In samenwerking met Renault Trucks Financial Services die de volledige financiering heeft verzorgd, levert Blukens truck en Bus een totaalpakket inclusief onderhoud. Ons wagenpark voldoet dankzij de samenwerking aan de hoogste milieu eisen voor de komende 4 jaar.

Renault Master chassis cabine, 170pk, Euro 6 en Smartbox laadbak.
Renault Master L3H2, 130pk, Euro 6.

De opbouwwerkzaamheden zijn o.a. gedaan door ASH Carrosserie, Hertoghs Carrosserie en Allro-Plast Carrosserieën.

Terug naar overzicht

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing: Vervoer: De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002), gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam, in geval van grensoverschrijdend vervoer van zaken over de weg in aanvulling op het CMR-verdrag. Op opslag en physical distribution: De Physical Distribution voorwaarden 2000 gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam (nr. 116/2000). Betalingen: Voor werkzaamheden waarop bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing zijn gelden de Transport en Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te s-Gravenhage op 2 juli 2002, aktenummer 69/2002. Met betrekking tot bovenstaande voorwaarden is steeds de laatst gedeponeerde versie van toepassing. De voorwaarden worden op verzoek toegestuurd.